Post by alcabilkeoscat on Feb 12, 2022 6:59:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch money ▞▞▞
▞▞▞ Farm City: Farming \u0026 City Building 2022 version ▞▞▞
Farm City: Farming & City Building Dažādas spēles hmqo
Nie odpowiadam 😡 kiedy się wyloguję i z powrotem nadal nie odpowiadam
Zainstalowałem tę grę zeszłej nocy i działała pięknie, aż do dzisiejszego popołudnia, kiedy zdecydowała się zawiesić i przestać odpowiadać. Mogę dobrze otworzyć grę, ale nie mogę zrobić nic poza tym punktem. Jeśli możecie naprawić ten problem, naprawdę nie chcę stracić moich postępów w grze i chciałbym dać tej aplikacji lepszą ocenę, ponieważ sama gra jest całkiem fajna, gdy faktycznie działa!
Ta gra jest bardzo interesująca, ale mam problem, że nie mam żadnego sąsiada i nie mogę też odwiedzić. Ponownie zainstalowałem dwa razy. Nadal ten sam problem, możesz sprawdzić.
Jeszcze nie grałam w tą grę ale widzie jest w opinii i obrazkach, jak się instaluje, że gra jest bardzo fajna
gra jest bardzo powolna, nawet jeśli jest już zaktualizowana
Zmieniam opinie dałabym wszystkie gwiazdki gdyby dało zeczywiscie połączyć się ze znajomymi na FB a po za tym na wszystko trzeba czekać nie wiem czy jest tu być jak nie zmieniono pujdzie w odstawkę
Ta gra stała się najgorsza, jest tak wiele błędów. Wysłałem e-mailem wiele problemów, ale jak dotąd rozwiązanie. Ekspansja obszaru nie działa... odejmuje monety, ale zatrzymuje ekspansję w środku. Nie działa
Będzie 5 jak będzie język polski.
Ulepszyłem mój bank miejski do złota, kupując go za 9,99 $. i transakcja została dokonana, ale bank miejski nie zmienił się zgodnie z moim uaktualnieniem. Wysłałem e-mail, ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Chciałbym otrzymać zwrot pieniędzy, jeśli nie zadziała. Twoja obsługa klienta wynosi zero. Minęły 2 dni od wysłania tego e-maila. Złożę przeciwko tobie skargę do sklepu Google Play
Brak polskiego języka. Czy kosza
Cieszyłem się grą przez kilka dni. Grałem cały ranek, kliknąłem na aplikację i zacząłem od początku. Brak aktualizacji, nie zrestartowałem tabletu, nie mam pojęcia, dlaczego po prostu się zresetował. Nie chcę grać w grę, którą muszę zaczynać od początku co kilka dni. Odinstalowany.
Gra wymaga na przykład dużo pracy, nie ma przewodnika ani zasady instrukcji, więc uczysz się sam. Wciąż nie wiem, jak zdobyć dekoracje na boisku, gdy je kliknę, cała gra wali, a kolejna rzecz jest smutna i bardzo zniechęcająca, chodzi o pieniądze, jeśli chcesz przejść na wyższy poziom, musisz zapłacić. Więc producentowi tej gry, nie sądzę, że to przetrwa, jeśli nie zdejmiesz tak wielu płatności, rozumiem, że w niektórych przypadkach jest to dozwolone, ale nie
Super gierka zero błędów;)🤑🤑🤑
Miałem duże nadzieje w tej grze. Mógłbym grać sam, uwielbiałem tę rolę, ale kiedy chcesz, abyśmy odkupili pieniądze, które już zarobiliśmy w naszej skarbonce, myślę, że nie… lol… nie głupie. Następnie na 16 lvlu chcesz, żebyśmy kupili własne narzędzia!! Nie, dzięki znajdzie inną grę. Przecież to na początkowych etapach.Powodzenia jednak..
Proszę zwrócić nagrody wideo z powrotem na monety zamiast dolarów. Zmienię swoją stawkę na 5 gwiazdek, gdy nagrody w postaci monet wrócą.
Cóż, to dobra aplikacja .... w rzeczywistości jedna z najlepszych ... Powinienem dać jej 5 gwiazdek, ale zwierzęta i zasoby są małe ... to tak, jakby w ogóle nie było zwierząt ... .były świnie...pszczoły...i pawie...i reszta...powinniście dodać do tego więcej...to dam mu 5 gwiazdek
Aaaaaaaaaaaaaaa nie jest w tym temacie bo dziadek do orzechów włoskich i hiszpańskich i daje mi spokój i daje mi spokój
Gram już od 9 miesięcy i:Dodałbym więcej terenu bo jak ktoś chce ładnie sobie rozłożyć miejsce i miejsce na nie ma miejsca i więcej animacji(np.dym z budynków lub świateł)I pora dnia i nocy nie i deszcz, nowe budynki typu tunel przez góry i więcej drzew i teren do kupna na. Możliwość budowania na już wystawianej wodzie lub zero blokadowych(rozbudowa ziemi bez granic)
Ładuje się do 100, ale nie trafia na farmę, co się dzieje?
Nie można w żaden sposób przenosić budynków ani edytować miasta. Możesz tylko dodawać lub usuwać drogi
Kiedyś to lubiłem, teraz widzisz, że nigdzie się nie udajesz, budowanie domów, zdobywanie ziemi trwa wiecznie. Straciłem zainteresowanie. Zastanawiam się, czy moje budynki kiedykolwiek zostaną ukończone 🤔
Zabawne, ale kupiłem gotówkę dwa razy, ale nigdy jej nie otrzymałem. . straciłem 300 pesos..
Słaba gra szczerze mówiący słabsza od townshpa
😊 gra jest super, wciąga
Dość wciągająca. Jednak... Rośliny i materiały rosną cholernie długo... Walao! Jeśli chcesz, aby ludzie spędzali więcej czasu w tej grze, skróć czas zbiorów. Dzięki, pam
🥰.
Czuje się jak gra z błędami. Ziemia się nie powiększa, ale monety są odliczane.
To fajna gra… ale kiedy przygotowanie produktów zajmuje zbyt dużo czasu, jest to trochę nudne, to samo z powstającymi fabrykami. Ponadto ostatnio pojawia się pewien rodzaj usterki – kiedy stukam w plon, aby zobaczyć, jak długo jeszcze jest gotowy do zbioru, czas trwania zmienia się (np. 3 min 45 s do 2 godz. 4 min) co sekundę.
Gra bardzo mi się podoba, ale minusem jest to, że oglądam reklamę, ale nie dostałem nagrody! Bardzo rozczarowany.
Bardzo fajna gra polecam. Bardzo kreatywna. Jedna z moich ulubionych gier 😉.
Potrzebuje dużo pracy nad grafiką. Czasami nie klika. Czasami możesz iść za szybko do gry. Fajna gra do grania
Proszę napraw! Mam znajomego na Facebooku, który zaczął grać kilka dni temu i może mnie zobaczyć i pomóc przy moich statkach, ale ja ani moja żona możemy ich zobaczyć lub im pomóc. Proszę to naprawić! Uwielbiam tę grę.
Zainstalowałem tę grę 2 lata temu i grałem przez około 1 rok, a potem ją usunąłem. Teraz znowu go zainstalowałem, ale po połączeniu z fb również nie wyświetla żadnych słów ani żądań, a teraz jestem na poziomie 32 i nie otwarto żadnych innych gier, mówi, że wkrótce, proszę to naprawić. Tego typu problemy sprawiają, że gra jest żałosna i nudna.
Ta aplikacja też ma problem, aby ja zainstalowanec
Robię ekspansję lądową, która zabiera moje monety, ustawia licznik czasu, a następnym razem, gdy zagram, rozszerzenie jest resetowane. Brakuje ziemi!
MODERN WARSHIPS Action ftxf
Gra bardzo fajna i ciekawa bez reklam hahahahahahahahHHahahahahahahahahahahshshshshshshahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha. 🤮🤮💰🎁🎉🎁🍕🙂🎁🍕🎂🤮🎁🤮🎂.
Dlaczego bank nie może być naprawiony!?? Mam pieniądze, ale przycisk naprawy nie działa!? Naciskam go kilka razy, ale nie udało się! Proszę naprawić ten problem
Ostatni bez ulepszenia nie miał aż tylu usterek. Moje rolnicze miasto zawsze ma problemy z otwieraniem, zwłaszcza z włączonym połączeniem danych
Podobnie jak w grze, ALE JESTEM POZIOM 26 i nadal nie mogę spotkać żadnych przyjaciół, ani ich zdobyć, ani nikomu pomóc, ani uzyskać pomocy. Nic nie mam. Odświeża, ale nic. Just Johnson jest jedyną osobą, którą widzę w którejkolwiek z zakładek, którą klikam... Wracam do TOWNSHIP.
Nie mam sąsiada w grze. Napraw to.
Faja gra polecam
Chciałbym dać zero. Dlaczego nie mogę przeciągnąć gry z jednego telefonu na drugi? Na to też wydałem pieniądze. Co za strata czasu i pieniędzy.