Post by alcabilkeoscat on Feb 12, 2022 6:35:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Asphalt 9: Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Asphalt 9: Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode napaka denar ▞▞▞
▞▞▞ Asphalt 9: Legends 2022 version ▞▞▞
Dve zvezdici za napako v igri: Igra je dobra, vendar se na mojem Moto G50 pogosto zruši. Lahko bi to prenašal, vendar uporablja plin pred začetkom dirke in se zruši na katerem koli delu dirke, tudi po zmagi, ignorira moj nastop na dirki, me stane plina in me prisili, da ponovno tečem isto dirko, včasih dokler ne zmanjkalo mi je bencina. Razvijalci: Zabeležite porabo plina samo *po*, ko je bil zabeležen ciljni položaj dirke. Dal ti bom pet zvezdic, če boš.
Izjemna izkušnja, samo da je trajanje na dirko kratko. Odlično delo!!
Nič drugega kot čisti užitek! To igro imam na mobilnih napravah, Xbox one in Nintendo Switch. VSE različice super! Shema upravljanja na dotik je najbolj inovativna, kar sem jih srečal, in omogoča veliko lažje napredovanje skozi letne čase. Ko sem pripravljen na pravo vadbo, lahko preklopim nazaj na ročne kontrole in poskusim vse narediti sam. Za vse, ki se pritožujejo nad zvijači z gotovino, ne skrbite. Veliko sem zaslužil, ne da bi zapravil niti centa. Bodite pametni in zaslužili boste veliko, ne da bi porabili. Odlična igra!
Res mi je všeč igra...toda zato sem prvi in začne zaostajati in se motiti vsakič, ko je treba to res rešiti. Ne maram zapravljati pravega denarja za igro, ki ni bila vredna mojega zapravljam za to igro
Asphalt 9: Legends Perlumbaan ntrk
Enostavno ne morem nehati igrati te igre. Njena in popolnoma fantastična in neverjetna igra s težavnostno stopnjo, ki je nastavljena na standarde in grafika je preprosto izven tega sveta. Priporočam jo vsem ljubiteljem avtomobilskih iger in tudi ljubiteljem iger, ki niso avtomobilski, tako da on/ona postane eno
Zelo kul in odlična igra na splošno. Grafika je super in napolnjena, do 2. poglavja, ko pridete do 2. poglavja, potrebujete epske avtomobile za nadaljevanje dirk, ok Biti lahka igra ni zabavna, je pa preveč!, Kako lahko zaslužimo kot 30 načrtov za epski avto? ? Dobimo kot 1-2 načrta za epski avto in zaradi tega je igra samo plačana za zmago, prisili vas, da kupujete pakete za nadaljevanje kariere ali pa samo počakajte 1-2 meseca in zbirate načrte za avtomobile.
With legend to the future ... vsake dirke, zavzeto trenirajo in sledijo zastavljenim ciljem. S svojim ... 9. mesto na La Classique.
se ne bo povezal s strežnikom v igri za več igralcev
Epska igra
Pogosto se zruši....
Pravzaprav je zelo zabavno. Še vedno igram na prvem poglavju in moram reči, da je srce kansaija trdo. Priporočeni rang je previsok in moj trenutni avtomobilski rang je precej nižji. Prosim znižajte rang. Preostali del igranja je gladek. Hvala!
kul igra
Super, saj sem že kdaj igral Racing igro. Toda po koncu katere koli dirke. Začel je prikazovati nepotrebne dodatke. Preveč dodajanja
Odlično deluje z bluetooth igralno ploščico x3 5/5
Super!!!!!!!!
Ta igra je neverjetna. Ampak imam težave. Poskušal bom povabiti svojega prijatelja v svoj klub, vendar ne morem njegovega iskanega ID-ja .. izpolnil sem pravilen ID, vendar nihče ni videl tega ID-ja ... Prosim, popravite to težavo.
Oglasi so res razdražljivi in napredovanje ni odvisno od kampanje, kar se mi zdi grozno. Poleg tega nekako samo opazujete, izbirate samo, kdaj zavirati ali uporabiti dušik in vse je zelo nevznemirljivo.
Asphalt 9: Legends Perlumbaan ntrk
Zagotavlja popolnoma novo izkušnjo za mobilne igralce s konzolo, kot je igranje, vendar mora biti optimizirana tudi za naprave nižjega cenovnega razreda. Včasih pride do težav s prijavo 😨😨😨
Čudovito igranje in kljub vsemu sem imel težave z načinom za več igralcev, ki sploh ne deluje, poskusil sem tako WiFi kot mobilno in še vedno ne deluje
Huawei Nova 3 Pregled: Ugodne vodilne z izjemnimi fotoaparati
Strašno smo imeli od posodobitve, da bi morali videti nekaj izboljšav v stabilnosti te igre.. aplikacijo kar naprej zapira.
Super igra in zelo dobre grafike in imaš več opcij za to kar želiš igrati
👍👍👍👍
Asphalt 9: Legends Αγώνες kcrr
... kot sta NASCAR Heat Mobile ali Asphalt 9: Legends in Need for Speed No ... neomejen denar in kupite super džip za zmago na kateri koli epski dirki!
Preveč oglasov je bilo razdraženo
Asphalt 9: Legends Karera vxr
पहाड़ चढ़ने वाली रेसिंग 2 रेसिंग xlnf
Za kakovost in še veliko več seznam dirkalnih prog
Igra je super.. vendar brez visoke hitrosti osveževanja.. igra je zastarela.. samo 60 fps..to je dolgočasno..
Zabavna igra in vas napolni z brezplačnimi stvarmi, samo toliko časa, da vas zasvoji, dokler ne srečate velikanske plačne stene. Sem na točki v igri, ko moram porabiti za napredovanje. Ne hvala.
Zadnja posodobitev je smetnja preveč nadležnih oglasov. Igro bom odstranil zaradi teh nadležnih oglasov
ne morem vzpostaviti povezave s strežnikom za igre, medtem ko igrate več igralcev, popravite to
Kupil sem legendo, vendar sem še vedno prisiljen k srhljivim poceni oglasim. In možnost vstopnice je samo enkrat na dan. možnost vstopnice bi morala biti trajna in oglase je treba odstraniti, ko od uporabnikov ujamete pravi denar. prijazno rešite to težavo.
Vau samo vau, saj je grafika igre zelo zelo dobra za mobilno igro in vse je gladko in najboljše.
Asphalt 9: Legends Αγώνες kcrr
Oglasi motijo celotno izkušnjo igre in oglasov ni mogoče preskočiti 😡😡😡
Prišlo je do napake: "ERROR". Povsod.