Post by alcabilkeoscat on Feb 12, 2022 6:38:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ įsilaužimo žetonai ▞▞▞
▞▞▞ Cat Simulator 2022 version ▞▞▞
WOOOOOOOOOOOW
Galite pasirinkti daug skirtingų kačių, galite jas aprengti ir pavadinti, jūs turite nuversti daiktus, kad gautumėte brangakmenių ir aukso, bet manau, kad jie turėtų pakeisti kitų kačių numušimą.
Šis žaidimas tikrai smagus. Katės tikrai mielos
Pats žaidimas yra smagus ir viskas, bet būtų labai malonu, jei restorano žemėlapiui nereikėtų kokių 55–60 tūkst. taškų.
tai labai labai smagu.. bet kažkokia šio žaidimo problema, taip sunku pajudinti katę, o grafiką taip sunku padaryti
Žaidimas puikus! Aš myliu kates ir man patinka tvarkymas! Vis dėlto modeliuose gali prireikti kelių savaičių. Taip pat manau, kad kai ką nors darai dėl papildomų taškų (pavyzdžiui, nuverčia kopėčias ar ką nors valgai), nereikėtų naudoti laiko. Manau, kad jums turėtų būti suteikta galimybė pasiekti kitą lygį gavę 2 žvaigždutes, nes man prireikė tiek laiko, kol galiniame kieme gaučiau 3, ir maniau, kad žaidimas sugedo, tada supratau, kad man reikia visų 3 žvaigždučių. Kitu atveju puikus žaidimas, visiškai rekomenduoju!
aš myliu šį žaidimą, aš ką tik gavau jį nuostabu, dabar jis nuostabus ir taip labai mielas
LABAI DAUG AAAADŲ!!!!!!!!!!!!!!!!!!👿👿👿👿👿👿👿😡😡😡😡😡😵😵😠😠😤😤😤😤
linksmas. puiku, kaip galite atrakinti viską žaidime neišleisdami tikrų pinigų. viskas, ką jums reikia padaryti, tai tiesiog tęsti žaidimą, kad gautumėte monetų ar brangakmenių. skirtingai nei kai kuriuose žaidimuose, kuriuose kai kurių daiktų negalite gauti, nebent naudojate pinigus. Tačiau vis tiek yra galimybė pirkti daiktus už tikrus pinigus ir gauti daiktus greičiau.
Iš tikrųjų tai gana smagu. Galite gauti įvairių kačių. Kai kurie ten tikrai mieli ir yra būdas žaisti internete arba solo.
Cooking World Crazy Diner Mama Pelihalli ill
Tai žavingas žaidimas, kurį galima žaisti su draugais arba vienas. Katės tokios mielos, o namai gerai įrengti. Nors žaidimas yra šiek tiek prastos kokybės, man jis vis tiek patinka ·v·
Blogai niekada nežaidžiu šio žaidimo, tai užtrunka amžinai, kad įkelčiau mane į žaidimą
Jedi ir sith ir
Blogiausias visų laikų žaidimas ekranas užtrunka ilgai, nes laukiau 30 minučių, kol jis bus įkeltas, jis taip pat labai vėluoja ir, tiesą sakant, aš niekada niekam neminėsiu šio žaidimo
Puiku ir šaunu! Bet turiu vieną problemą, kodėl šuo gali mane persekioti, bet nesijaudinkite, tai geras žaidimas, bet ar galite atnaujinti upę ir automobilį dideliam žemėlapiui.
Cat Simulator অ্যাকশন pmv
Jis neleis man atsisiųsti, jis veikia tik mano planšetiniame kompiuteryje. ir planšetinis kompiuteris sugedo. Man patinka žaidimas, bet negaliu jo atsisiųsti. pataisykite tai.
Gražus ir linksmas žaidimas!
Man patinka šis žaidimas! Tai miela, linksma ir sukelianti priklausomybę! Galite žaisti ir elgtis kaip tikra katė ir galite sunaikinti daiktus kiekvienoje lankomoje vietoje! Jame taip pat yra šaunių žemėlapių ir kitų rūšių kačių! Jis turi puikią grafiką ir yra linksmas! Tai vienas geriausių mano išbandytų žaidimų! Taip pat myliu kates, nes jos mielos ir pūkuotos! Ačiū, vaikinai, kad sukūrėte šį žaidimą! Manau, kad šiandien pagerinai mano dieną! 😻👍
Atsitiktinai nustojo veikti. Be to, mini žaidimas turi tokias didžiules dėžutes, kad ją tikrai sunku valdyti ir lengva įstrigti ant daiktų.
tai gerai, bet aš negaliu tiesiog žaisti žaidimo, jei kas nors neįeis
Šis žaidimas yra labai įdomus, bet ar galite įdėti kaip serverius, o ne tik greitai žaisti ir įdėti serverio pavadinimą ir. Ar galite pradėti pokalbį, jei tai padarysite, įvertinsiu tai 5 žvaigždutėmis
Nezaiskite sudo
Tai gražus žaidimas, bet tampa šiek tiek nuobodus. Matote, turite daug užduočių. Aš net negaliu mėgautis. Žaisdavau tai nuo mažens, o senesnė versija buvo linksma, o kai grįžau dabar atsisiųsti šios naujinimo, atnaujinimas buvo SIAUSIS.
manau gerai?
Atnaujintas žaidimas ir dabar jis neįkeliamas. Pašalintas ir vėl įkeltas, bet vis tiek nebus paleistas. Tai tikrai nemalonu, nes užsidirbti reikia tiek ilgai. IŠSAISKITE PROBLEMĄ
TOKIA NOSTALGIJA!!! TAU REIKIA KURTI DAUGIAU TOKŲ ŽAIDIMŲ, IŠSKYRUS SU SKIRTINGAIS GYVŪNAIS, GAUSIU KIEKvieną JŲ, KURĮ GALĖSIU Į TELEFONĄ!!!
Aš žaidžiau šį žaidimą nuo 9 metų, tai labai smagu!!! Bet aš pasiekiau aukščiausią lygį, todėl darosi vis nuobodu, bet vis tiek rekomenduoju jums, vaikinai, atsisiųsti tai ir žaisti, kai tik nuobodu!!
Man patinka šis žaidimas, nes jis suteikia jums du visiškai skirtingus dalykus, kates ir naikinančias medžiagas, ir jie abu yra mano mėgstamiausi, todėl žaisti šį žaidimą tiesiog nuostabu, kaip ir mano mėgstamiausių dalykų derinys, todėl tai yra visiškai nuostabus žaidimas penkių žvaigždučių Grafika yra gera viskas, ką aš myliu, vienintelis dalykas, kurio noriu, yra įdėti daugiau lygių, pavyzdžiui, daugiau vietų, kuriose galėtumėte sunaikinti daiktus
Štai 5 priežastys, kodėl man patinka šis žaidimas. Viena vertus, aš myliu kates. Dvi jis sukurtas sunaikinti. Trys antrame aukšte apačioje, jūs galite būti kvaili ir sunaikinti gimtadienio vakarėlį. Keturi, yra daug vietų, kur galima nukeliauti. Penki yra BASEINAS. Prašome gauti šį žaidimą
Aš myliu tokias kates kaip Denis Daily, bet tai neleidžia man įdiegti žaidimo| #Blogiausias žaidimas eva
Keletas nesklandumų. Mylėk šį žaidimą! Ar galite sumažinti kates, o ne didelę kainą? Taip pat turėtumėte pridėti mini žaidimą, kad gautumėte brangakmenių. Ištaisykite 3 namo gedimus. Taip pat baseiną. Kiekvieną kartą, kai šokau ant grindų ir atsitiktinai grimztu per grindis. Ir taip pat moteris baseine. Kartais, kai nuleidžiu vandenį, moteris krenta į šoną ir nukrenta ant grindų. Ji turėtų stovėti. Tai viskas. Atsisiųskite šį žaidimą dabar!!! Jūs perkate kates, įvairius žemėlapius ir žaidžiate su draugais!!
Kodėl nėra nakvynės😕😕?? Ir aš manau, kad tai gerai gauti valandų ar ką. Kai 2018 m. buvau 5 metų berniukas, internetas buvo geras ir žaidžiau kaip mėnesius. Žinau, bet dabar man 8 metai, 2022 m. Noriu parodyti šį žaidimą savo mamai. O, beje. gyvenu bangladeše. Taigi aš noriu žaisti šį žaidimą. Ir aš ištrinu žaidimą. Norėčiau, kad tai veiktų? 😕
Šis žaidimas yra įdomus, bet jūs galite sunkiai laimėti 3 lygį
Neįkrauna, tai šiukšliadėžė duočiau -5 ir veikia kompiuteryje, o judėjimas yra šiukšlės -100
Man patinka šis žaidimas. Vienintelė priežastis, kodėl aš to nematau, yra ta, kad rašoma, kad gauk mėsos, kad priviliočiau šunį, kad paimčiau raktą, bet aš tai darau ir tai neveikia, jis tiesiog lieka ten ir ant manęs loja! PASTATYKITE TAI, PRAŠOME, PRAŠAU, PRAŠAU, PRAŠOME, PRAŠAU, PRAŠOME, PRAŠAU, PRAŠOME
Šis žaidimas buvo smagus! Turiu draugų kačių! Daugiau nei erzina 😅 šis žaidimas buvo smagus! 🐱
Man tai patinka, bet jūs turėtumėte sugebėti greičiau urnuoti monetas ir reikalavimus greičiau: p
Lėtai parsisiųsti žaidimą Soo I give two start
Šiam žaidimui skyriau 3 žvaigždutes, nes visada buvau neprisijungęs ir žaidžiau žaidimą, kai tik sukaupiau pinigų mažyliui tigrui, o kai žaidžiau kelių žaidėjų režimu, jis sudužo, norėjau parodyti savo draugui, kokią katę turiu, ir ji sudužo. nusivyliau tuo, kas man atsitiko
Jo išvaizda yra šauni ir mano draugas rekomenduoja jį, bet kai aš jį atidarau, jis įstrigo įkėlimo puslapyje, po valandos jis sako „įkeliamas“, atnaujinkite, prašau, nes aš noriu jį žaisti!
Nesiūlau leisti žaisti mažiems vaikams be suaugusiųjų priežiūros, nes katė turi daryti tokius dalykus kaip įlipti į skalbimo mašiną ir įjungti vejapjovę. Ne tai, iš ko norėčiau išmokti maži vaikai... Manau, kad kai tėvai sako kažką panašaus į "O ne! Ta katė daro kažką labai blogo!" Tada tikriausiai būtų gerai. Priešingu atveju man tai patinka! Tai super miela ir smagu! ⭐⭐⭐⭐⭐
Aš toks piktas, kad esu žudikas
Ko vào chơi đc
Kodėl jo negalima parsisiųsti? Turiu galvoje, kad katės yra mielos, bet ar tai 2015 m.?
Ti
Net negaliu įeiti į žaidimą ir toliau inicijuoti 😠😠😠😠😠😠😠erzinantis pašalinimas
Man tai patinka, bet ženklas dalyke – tai blogiausia dalis. Jis nori gauti jūsų paskyrą. Ir aš nesakau, kad šis žaidimas bando jus nulaužti ar pan. Man tiesiog nepatinka prisijungti prie jūsų acc dalies