Post by alcabilkeoscat on Feb 12, 2022 6:50:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toca Life World: Build stories ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toca Life World: Build stories IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای طلای بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Toca Life World: Build stories 2022 version ▞▞▞
👌👌 ۴ تا به خاطر اینکه ۲ روز طول کشید دان شه
نو نسب نکنی بزنی vjdgekg میاره بالا
من عاشق این بازی هستم این یک بازی واقعاً خوب است که می توانید شخصیت هایی داشته باشید که با لباس تزئین می کنند به مکان های جدید شخصیت های خود را طراحی کنید و چیزهای جالبی دریافت کنید حتی پدها. من واقعاً عاشق این بازی هستم. پول
Death Incoming! Adventure bfm
عقب مانده است، وقتی آن را امتحان کردم از شر همه بچه هایم خلاص شد و حتی وقتی با پسرم می روم تا شخصیت هایم را پیدا کنم نمی توانم هیچ کدام را ببینم.
, FURNISH and now also DECORATE houses anyway you'd like!
بدک نیست ولی خبم هست ♡♡☆
این بازی بسیار سرگرم کننده است اگرچه یک اشکالی دارد که وقتی سعی می کنم بازی را باز کنم نمی توانم از کنار آن بگذرم، چه زمانی که شارژر را در آن قرار داده ام یا درست قبل از اینکه گوشی خود را دوباره راه اندازی کنم وقتی آن را باز می کنم، می توانم صداهای بازی را بشنوم. اما من نمی توانم بازی را ببینم، نمی دانم چیست، فقط باید اصلاح شود
این بازی مورد علاقه منه که من هر روز بازیش میکنم ولی فقط یه مشکلی هست... اینکه وقتی میری بعضی وقتا لباس کاراکترهاتو ریستارت میکنه و خونه ات رو ریستارت میکنه😥 ولی من این بازی رو پیشنهاد میکنم!!
من آپدیت جدید را انجام دادم و همه چیزهایم را که در خانه داشتم از بین برد، همچنین باید راهی برای اتصال بازی شما به Google Play باشد تا پیشرفت خود را از دست ندهید.
من با ریست شدن کل دنیام مشکل داشتم و واقعاً به خاطر همه کارم از آن خوشم نمی آید! من از 2 تا 19 این بازی را داشتم فکر می کنم و واقعاً عصبانی هستم زیرا بازی خودش را ریست می کند و من واقعاً دوست ندارم اگر بازی همه چیز را تنظیم مجدد نمی کرد من خوب می شدم اما نیستم.
یک بازی الهام بخش آسان! اقلامی که می خرید فورا تحویل داده می شود! تنها مشکل من این است که در آخرین جایی که بازی میکردم مشخص نمیشود، مثلاً یک شخصیت از بین رفته یا یک آیتم. به هر حال، شگفت انگیز!
چرا نصب نمیشه🤪🤪🤪🤪
این بدترین بازی است توجه توجه توجه به نصب بدترین بازی دنیاست
Build stories. 4.4.
می دید چرا یک خانه میشه درست کرد؟ چون پول میخواد برای همین 5تا ستاره می دم🙂😀اگه می تونید خانه داشته باشید آن هم ۳تا فقد شماره ی ۴رقمی درست می شود نمیشه الکی زد😀من خیلی دوست دارم آن۴ تا خانه را داشته باشم و وسایل هایشان کاش رایگان بوده 😭
این بازی عالیه واقعن که خوبه ولی کاشکی قفل هاشم بازبودن خیلی خوب میشود❤🧡💛💚💙💜💕💞
بازیه خوبی هستش ممنون من خیلی خیلی از بازی خوشم میاد مرسی کتون درد نکنه.
اصلا. خوب نیست و به درد نمیخوره 🤢 کلا مرحله هاش بسته اس همون یه دونه هم که باز بود میخواستین همون یه دونه هم قفل کنین دیگه اه اه اه 🤮🤮🤮🤮🤮اگه به من بود یه دونه ستاره هم نمیدادم
این به معنای واقعی کلمه تمام پیشرفت من را حذف کرد. من خیلی سخت کار کردم و این را دریافت کردم. همین الان این را برطرف کنید. خیلی سرگرم کننده بود، اما اکنون همه چیز از بین رفته است، حذف نصب نیست اما این را برطرف کنید، ساخت های من 2 روز طول کشید تا کامل کنم. دیوانه، پس لطفا این را اصلاح کنید
چرا افراد حاضر در بازی ناپدید شدند من بازی را دوست دارم اما بسیاری از چیزها مانند کار نکردن و حذف کردن آنها اشتباه می شود. بازی
❤️💖❤️💖❤️💖❤️💖❤️💖💓💓🌷 >¦<\¦<|{^~¦{¦™©¥€£¥¿¦<|¶^>¥€€¥¢©|<¦<} |^~¦🌹🌹🗻🏕️🏤🏥
three app apk - مدافع حرم
اگر میتوانستم به آن صفر ستاره بدهم، بعد از بهروزرسانی صبحانه نان شیرینی، فقط خیر، این یک بازی وحشتناک است، آن را دانلود نمیکردم، نانوایی در بازی من بارگیری نمیشود و به من اجازه نمیدهد جایی بروم که آنقدر از این بازی متنفرم. اگر از قبل مالک آن هستید آن را حذف نصب کنید، مانند 80 دلار برای همه بسته ها بسیار گران است
هووووف بدک نی🙄
Toca Life World: Build stories Náučné jnls
دلیل اینکه من فقط 1 ستاره به آن دادم این است که وقتی بازی را انجام میدادم و وقتی چیزی را فشار میدادم یا لمس میکردم آن را حرکت نمیداد و همچنین کمی پرگل میشد. لطفا این را اصلاح کنید
بازی خوبی یه کاش پولی نبود 😑😒
این بازی عالی بود خیلی خوب بود
بازی واقعاً در همه چیز سرگرم کننده است اما وقتی به مرکز خرید رفتم باگ هایی دارد که همه آنها عقب مانده بودند و همه و عمارت مورن من که 2 ساعت طول کشید حذف شد وای فقط وای لطفاً مطمئن شوید که همه باگ ها را برطرف می کنید.
من این بازی را دوست دارم تا زمانی که وقتی به قسمت ذخیره سازی رفتم کار نکرد و به من اجازه نمی داد روی شخصیت های دیگری غیر از بچه ها کلیک کنم و سپس وقتی منطقه را ترک کردم فقط ساعت تایمر را نشان داد. نمی توانم از آن خارج شوم من مدت زیادی است که منتظر هستم و آن را دوست ندارم می توانم توکا لطفا سعی کنید مشکل را برطرف کنید
راستش تجربه من خیلی عالی نبود. منظورم این است که بازی بسیار سرگرم کننده است. اما، وقتی یک گوشی جدید گرفتم، تمام پیشرفتم و 40 دلاری که برای بازی خرج کرده بودم از دست دادم. اگر برخی از بسته های بازی رایگان یا حداقل ارزان تر بودند، من پنج ستاره می دادم.
دانلود Tricks : Toca Life World City Town APK - آخرین نسخه 1.0 برای ... Toca Life World: Build stories · Tricks Toca Life Christmas City World Town · Tricks
Toca Life World: Build stories სასწავლო drz
خوبه ولی توی گوشی خودم نمیاره و تو گوشی بابام بازی میکنم گوشی خودم A10s بالا نمیاره
بازی شمشیری و شکار اژدها Monster Hunter World Inceborne - ویجی دی ال ... دانلود بازی ۲۵ to Life نسخه کامل و فشرده سالم – سبک جی تی ا ...
این بازی عالیه فکت یه مشکل داره اونم که میتونی یه خونه درست کنی خانم این هارو درست کن و من درسته برف تو عکسه ولی میرم تو عکس تابستان داره این هارو خوب مردم رو از اینجور بازی ها نمیخان چون برف نیست تابستونه واقعا که یه ستاره کم کردم چون همش دروغه ولی همش دروغه بروز کردم ولی خوب نشد بازم یه ماه یه ماه بروز میکنم ولی چیزی اوز نمیشه اخه چرا بازی رو اینجوری کردین اول هاش خیلی خوب بود ولی الان کلی خراب شده نمیتونی وسیله بخری واقعا که من اول هاش گفتم بازیه. خوبی هس ولی دروغ بود اول هاش خوب بود
عالی دوستش دارم راستی سازنده بازی میشه بهم بگید که چطور میشه خونه های بیشتر ساخت راستی میشه به فارسی جواب بدین آخه من انگلیسی بلد نیستم مرسی بازی عالی است،🤗 چرا هیچکی جوابمو نمیده آه،😭
این مشکلی است که در آن شما فقط می توانید سه کاراکتر داشته باشید و در صورت ایجاد یکی دیگر، یکی حذف می شود. لطفا این را اصلاح کنید
علی هست اما اگه