Post by alcabilkeoscat on Feb 12, 2022 6:53:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде повећање ресурса ▞▞▞
▞▞▞ Hotel Frenzy: Home Design 2022 version ▞▞▞
❤Грате игру!
Дужина боравка госта у соби је предуга.
Супер.
Зашто не могу да преузмем више соба чак и ако укључим мобилне податке?
Веома тешке утакмице
Нема довољно бесплатних појачивача
Свиђа ми се ова игрица која је забавна за играње, могао бих да је играм цео дан и ноћ ако могу, али ми се више свиђа стара верзија ако је ова игра оно што мислим да јесте
Игра је забавна, али 2 звездице су последица неких грешака. Гледам видео за "поклон" и он показује шта је, али никад не улази у банку (новчићи, појачивачи, итд.) и током игре постоје клијенти који би требало да додају новчиће/осмехе/лајкове на траку, али не т. Чини игру фрустрирајућим када ниво који сте требали проћи не прође због грешке.
Заиста уживам у овој игрици, али не знам зашто више нема новог својства за откључавање. Ја сам на нивоу 164. Која је сврха играња када не зарађујем звездице за украшавање места и откључавање нових хотела? Деинсталираћу игру ако не видим нове ствари које бих ускоро могао украсити или откључати.
Hotel Frenzy: Home Design સાહસિક uoj
Ликови нису били разноврсни.
Игра је била заиста забавна и заразна. Међутим, након јучерашњег ажурирања, више се неће отворити! Само је запело на учитавању 54,9%! Још увек имам доста слободног простора за складиштење и мој ВиФи је стабилан. Ово је једина апликација са којом имам проблема на свом телефону! Деинсталирам ово ако и даље не ради!
Огласи су досадни. Ја сам за подршку игрицама гледањем реклама, али када намерно кликнем на „не гледај рекламу за дупли новац“ и свеједно ми да рекламу, то је огромно искључење. Покушаћу поново да играм ако ово поправе.
Преузео сам ову игру АЛИ претешко је проћи ниво као што нисам могао да прођем ниво 16, озбиљно? Требало би да игра буде изазовна, али не толико изазовна да људи не би могли да је прођу – ово ме је натерало да избришем ову игру. АЛИ заиста ценим програмере што су одговорили на све критике људи - добар посао. Углавном апликације игноришу притужбе људи. Сигурно ми одговорите након ових промена. Хвала вам пуно што сте прочитали моју рецензију.
Trojan War: Det legendariske Spartas storhedstid Strategi agcv
Свидела ми се ова игра док нисам платио новац за златног тикета професионалца и нису ми дали ни оно што сам платио. Нисам добио ништа. Платио сам новац за џабе. Како дођавола плаћате прави новац, а не добијате ништа заузврат, то је сулудо
Супер
Срећан дизајнерски хотел
Не добијате довољно дијаманата за надоградњу у продавници, пуно новчића, али су вам потребни дијаманти и новчићи (наравно да их можете купити). Такође, чак и при максималној брзини, мучим се са проласком нивоа без појачивача, што опет не добијате много.
Биће боље да надоградимо хотел и новцем који зарадимо у игрици
Неке нивое је немогуће победити осим ако не платите појачиваче
Свиђа ми се ова идеја и игра веома лепа игра
Свиђа ми се игра, али ми се не свиђа што морам да купујем драгуље или не могу да наставим, то је некако бс
Здраво, ова игра је добра, постоји рецензент који се зове Кит Јимин и он или она су војска (бтс фан) Само желим да кажем да сам и ја војска и моја љубав Јимин такође😘
Исправите своје грешке! Данима сам заглављен на нивоу и на максималном сам нивоу за више оцене, успешно сам дао захтев свим клијентима на зелено Треба ми 2523 на нивоу хотела Атлантис 11 и могу да добијем само 2502 максималних новчића!!! Три звездице јер је то забавна игра само толико грешака!
За многе искачуће прозоре
Не преузимај!!! Не можете унапредити а да не платите много новца. Дефинитивно плаћа за игру. Расипање новца..постоје и друге игре које не коштају толико да се унапреде..
Волим те, недостајеш ми, тако ми је жао што си тако узнемирен на тебе
Нисам баш играо игру, али изгледа забавно, а остале стопе су веома убедљиве, тако да нема ништа
Који су ови момци потпуни зајебани, нису могли да нађу излаз из празне собе. Учитао сам игру само да бих открио да је мој напредак избрисан и морам да почнем од нуле. Добио сам новац као и купио сам пакете за појачања, драгуље, итд. и све је такође нестало. Не верујте овом програмеру јер више нећу преузимати игре од њих.
Не желим да се везујем за Фејсбук. Уклоните ово. Зашто сви промовишете Фејсбук. Не желе сви Фејсбук.
То је забавна игра, али приметио сам да не броји ваше бодове тачно да бисте прошли кроз нивое, вероватно зато што не купујем 😏
Дајте му 2 звездице Ако желите да потрошите много новца, ово је игра. Заглавио сам на нивоу 38, тако да је тешко изаћи из људи јер собе стално долазе, али нема соба у које би их могао ставити и постаје црвено и губиш како да изађеш из тога Не идем да наставим да играм на истом нивоу заувек мислим да ћу га избрисати. Било је забавно до сада.
Заиста лепа апликација, одлична игра, свидела ми се, али направи више нивоа
Hotel Frenzy: Home Design ผจญภัย fpx
Мало је боље јер кад играм онда ме боли глава
Дао бих му пет звездица, али на одређеном нивоу игра вара и буквално сам гледао како се ово дешава више пута где бих добијао осмехе од људи, али бар оно на врху не би то рачунало... и желео сам да тестирам да будем сигуран и да, десило се ОПЕТ.. тако да се осећам као да су одређени нивои тешко проћи само да бисте ви момци могли да имате додатне игре... Свиђа ми се игра, али правим одређене нивое где не могу додај, кад сам игра ме вара зар не!
Сама игра је заиста лепа, али има превише реклама, има рекламу после сваког одиграног нивоа. Избрисао сам игру убрзо након што сам преузео, била је превише досадна, не можете да уживате у игрању уопште.
ово је тако забавно. али тренутно чекам да се отвори следећи ниво. морам да играм исти ниво да бих чекао да се следећа зграда ускоро отвори..